What are you looking for?

The year 2021

Lotterispill

Lotterispill er den kategorien spill som gir lavest risiko for å utvikle spilleproblemer, gjerne kalt «grønne spill». Lotto, Vikinglotto, Joker, Eurojackpot, Nabolaget, Extra og Keno er slike spill.

Attraktive lotterier er grunnleggende for å sikre et spillemarked med lavest mulig risiko. Det er nødvendig med god produktutvikling og gode markedsbudskap for at lotteriene skal beholde og styrke appellen hos kundene. Derfor er det gledelig å se at lotteriene holder stand. De aller fleste av kundene i Norsk Tippings kundemasse spiller et lotterispill minst en gang i løpet av året.

Den viktigste produktfornyelsen på lotterisiden i 2021, var endringene i Vikinglotto. Ny pris og ny spillmatrise bygger opp førstepremiepotten litt raskere. Samtidig blir førstepremien noe enklere å oppnå. Minstepremien øker i takt med prisøkningen.